Energikick 2020 omformas till digitalt event – Nytänkande och nytändning utlovas – Välkommen med!

Peter Höckert.

Energikick 2020 med Peter Höckert, en av Sveriges bästa affärs- och ledarskapscoacher, ordnas den 24:e september som ett online-event.

Peter Höckert var ursprungligen på väg till Vasa för att dra eventet Energikick 2020 på plats. Arrangören Vaasa Insider anser ändå att det med covid 19-situationen inte känns rätt att flyga hit honom just nu och samla en stor grupp på samma ställe.

Samtidigt bedömer både arrangören och Peter Höckert själv att behovet av skolningen nu till och med är större än tidigare.

Beslutet har därför tagits att genomföra skolningen som en högklassig digital upplevelse. Enormt mervärde utlovas.

Den 24:e september har vi hyrt en tv-studio i Göteborg där Peter Höckert kommer att sända live. Skolningen sker alltså digitalt med möjlighet för alla deltagare att kommentera och ställa frågor.

Det här erbjuds:

Arrangören utlovar tillsammans med Peter Höckert en intensiv förmiddag, ett skolningsprogram i världsklass.

  • Vi lovar att förbättra dina resurser för att hantera omvärldens nyckfulla förändringar som påverkar våra liv, samhälle och verksamheter just nu.
  • Vi utlovar en skolning med budskap som kan hjälpa dig att påverka ditt nuläge och din framtid samt den verksamhet du arbetar med så som du önskar.
  • Vi utlovar verktyg för identifiering om vad framgång är för just dig och det bolag eller organisation du företräder. Identifiering vad framgång är för dig och dina kollegor stärker ert varumärke och får kunder att känna starkt förtroende.

På köpet lovar vi dessutom ett personligt mentorsamtal med Peter Höckert veckan efter skolningstillfället.

Så snart det blir möjlighet för Peter att besöka Vasa bjuds deltagarna dessutom in till en träff med de övriga deltagarna och ges tillfälle att diskutera skolningsprogrammet och vilka effekter det gett dig och din verksamhet. Träffen kostar inget extra och ingår i skolningsavgiften.

Tid när Energikick 2020 ordnas: 24:e september klockan 9-12.

Pris: 179 euro plus moms per deltagare.

Så lätt funkar det:

Anmäl dig/er genom att skicka ett mejl till info@vaasainsider.fi. Gör det direkt, tack, välkommen!

Peter Höckerts hälsning;

”Flera aktörer duckar och avvaktar även mentalt just nu. De som ger järnet vinner mark.”