Fintos sai uuden johdon yhtiön sisältä – ”Meillä on kaikki edellytykset kannattavaan kasvuun myös jatkossa”

Tuuli Prinkkilä

Jäähdytysratkaisuihin erikoistuneen Fintosin seuraava vaihe käynnistyy uusien johtajien vetämänä. Toimitusjohtajana aloitti Tuuli Prinkkilä. Ville Halmesmäki johtaa yhtiön strategiaa hallituksen puheenjohtajana.

Valmistavalle teollisuudelle hydrauliikka-, pneumatiikka ja jäähdytysratkaisuja tarjoava Fintos on saanut uudet johtajat. Toimitusjohtajana aloitti vuoden alusta Tuuli Prinkkilä.

Prinkkilälle yhtiö on tuttu pitkältä ajalta, sillä yhtiön perustaja on hänen isänsä Markku Halkola. Prinkkilä on myös yksi yhtiön omistajista.

Fintosissa Prinkkilä on toiminut eri tehtävissä vuodesta 2009 lähtien.

Hallituksen puheenjohtajana vuoden alusta aloitti Fintosin tekninen päällikkö ja osaomistaja Ville Halmesmäki.

– Jatkamme Fintosin hallitustyöskentelyn vahvasti alkanutta kehittämistä. Ensimmäisenä tehtävänä on strategian kirkastaminen kaikille yrityksen työntekijöille, Halmesmäki kertoi.

Näemme Fintosin suunnan kirkkaana

Kannattavuusprojekti jatkuu

Prinkkilä seuraa toimitusjohtajan tehtävässä Lasse Hynyä, jonka määräaikainen toimitusjohtajan pesti päättyi viime vuoden loppuun. Sinä aikana Hynyn tehtävänä oli kehittää yhtiön prosesseja ja toimintatapoja sekä parantaa kannattavuutta.

Viralliset tilinpäätöstiedot viime vuodelta eivät ole vielä valmistuneet, mutta alustavien tietojen mukaan kannattavuuden kehitys on oikean suuntaista.

Yhtiön uudella johdolla on aihetta tyytyväisyyteen.

– Saimme Lasse Hynyltä hyvät eväät ja näemme Fintosin suunnan kirkkaana. Toimintamme on vakaata ja meillä on kaikki edellytykset kannattavaan kasvuun myös jatkossa, Prinkkilä kertoi.

Ulkopuolinen hallitukseen

Fintos kutsui hallitukseen myös ulkopuolisen jäsenen, markkinointitoimisto Viuleva Groupin yrittäjä Riikka Aution. Yhtiön arvion mukaan Autio tuo hallitukseen osaamista strategiasta, markkinoinnista ja viestinnästä sekä kansainvälisyydestä.

– Tutustumisjakson perusteella yhteistyö tuntui mielekkäältä kummallekin osapuolelle. Riikka Autiolla on vahva osaaminen ja näytöt strategisesta markkinoinnista ja viestinnästä, jotka kuuluvat Fintosin kehittämiskohteisiin, Halmesmäki kertoi.

Fintosin hallitukseen kuuluvat Halmesmäen, Prinkkilän ja Aution lisäksi Markku Halkola ja Marjo-Riitta Mäki-Halkola.

 

LUE MYÖS:

Riikka Autio: “Ilman strategiaa ja johtamista tulevaisuudelta saa, mitä se sattuu antamaan”

Lämna ett svar