Certum Law: Yrityksen lakiasiat helposti haltuun

Certumin ja lakiasiaintoimisto VisionLawin usean vuoden hyvä yhteistyö sai uuden vaihteen alkuvuodesta, kun VisionLaw liittyi osaksi Certumia. Yrityskaupan myötä Certumin yli tuhat asiakasta saavat entistä laajempia palveluita.

– Certum Law on tärkeä lisä kohti kokonaisvaltaista palvelua, jota tarjoamme yrityksille. Lakipalvelut täydentävät jo ennestään kattavia taloushallinto- ja rahoitustoimintojamme, ja kokonaisuutena ne tuovat yrittäjille laajaa turvaa arjen toimintaan, kertoo Certumin myyntijohtaja Jussi Pöntinen.

Kehikko kuntoon

Kestävän yritystoiminnan kulmakivenä on sujuvan taloushallinnon lisäksi se, että yrityksen oikeudelliset asiat ovat ajan tasalla. Sopimusten ja muiden juridisten asiakirjojen arvo mitataan silloin, kun vahinko tapahtuu.

– Kun paperit ja sopimukset ovat kunnossa, ne toimivat kuin vakuutuksena ja ennaltaehkäisevät monia juridisia haasteita ja ongelmia. Asiakirjat tarvitaan esimerkiksi avioeron tai kuoleman varalta tai jos yhtiökumppanin kanssa syntyy erimielisyyksiä, kuvailee Pöntinen.

– Hyvin hoidetut lakiasiat ovat arvossaan myös yrityskauppojen yhteydessä, jotta yrittäjä itse tietää mitä myy ja ostaja puolestaan tietää sen, mitä on ostamassa, hän lisää.

Yritystoiminnan juridinen kehikko on todella tärkeä ja sen tulee olla kunnossa.

Pöntisen mukaan monissa suomalaisissa yrityksissä kiinnitetään aivan liian vähän huomiota juridisiin asioihin, mikä voi johtaa haastaviin tilanteisiin.

– Yritystoiminnan juridinen kehikko on todella tärkeä ja sen tulee olla kunnossa. Lakipalveluissa tarkistamme yrittäjän kanssa heti alkuun kaikki yrityksen dokumentit, jotka huolehditaan ajan tasalle yhdessä juristin kanssa, toteaa Pöntinen.

Helppoa lakipalvelua

Pöntinen pitää tärkeänä, että myös lakipalvelut ovat helposti lähestyttäviä asiakkaille ympäri Suomen, kuten muutkin Certumin palvelut. VisionLaw tuli tunnetuksi Suomen tykätyimpänä lakitoimistona, joka on vahvasti läsnä myös sosiaalisessa mediassa.

– Lakiasioissa on tärkeää, että asiantuntijoita on helppo lähestyä. Lakipalvelut tuodaan lähelle asiakasta esimerkiksi siten, että yhteydenoton voi tehdä erittäin matalalla kynnyksellä Messengerilläkin, kertoo Pöntinen.

Lakipalvelut sopivat hyvin yrityksille, joiden liikevaihto vuodessa on alkaen 30 000 euroa. Lakiasioiden sujuvaa haltuunottoa varten Certum Law on kehittänyt yrityksille myös Lakipakki™-palvelun. Lakipakki on sopimus yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta.

– Edullisella kuukausimaksulla yritys saa nimetyn lakimiehen, jonka puoleen yritys voi kääntyä kaikissa lakiasioissa ja joka tuntee yrityksen asiat. Myös esimerkiksi lakimiehen laatimat asiakirjapohjat ovat palvelussa käytössä ajasta ja paikasta riippumatta, sanoo Pöntinen.

Lämna ett svar