Peter Stolpe ostaa kaikki Vaasa Insiderin osakkeet

Tony Kuusiniemi, Peter Stolpe
Tony Kuusiniemi, Peter Stolpe.

Enemmistöomistaja ja toimitusjohtaja Peter Stolpe panee kaiken peliin ja ostaa kaikki Vaasan Insiderin osakkeet. ”Nyt jatketaan vain kaasu pohjassa”, hän sanoo.

Vaasa Insiderin enemmistöomistaja Peter Stolpe, joka omisti jo 76 prosenttia yhtiön osakkeista, ostaa nyt myös loput osakkeet. Myyjä on Tony Kuusiniemi, joka on yrityksen perustamisesta asti toiminut Vaasa Insiderin talousjohtajana. Tony Kuusiniemi tunnetaan myös yhtenä finanssitalo Certumin perustajista, jossa hän myös toimii talouspäällikkönä.

Kuusiniemen mukaan syy myyntiin on yksinkertainen. Sekä Vaasa Insider että Certum ovat kasvaneet huomattavasti, ja hänen aikansa ei riitä kaikkeen.

– Olemme nyt siinä vaiheessa, että päätyöni Certumissa vaatii kaiken aikani, Tony Kuusiniemi sanoo.

Ylpeä myyjä

Tony Kuusiniemelle osakkeiden myynti herättää sekä ylpeyttä että haikeutta. Hänen mielestä yhtiö on menestynyt hyvin, tehnyt paljon hyvää ja rakentanut oman brändinsä.

– Siitä olen hyvinkin ylpeä, mutta samaan aikaan on tietysti vähän haikeaa myydä, hän sanoo.

Tony Kuusiniemi, Peter Stolpe.

Tony Kuusiniemi on omistanut 24 prosenttia osakekannasta, joka on nyt myyty toimitusjohtaja ja päätoimittaja Peter Stolpelle.

– Tonylla on ollut erittäin tärkeä rooli yrityksen rakentamisessa, Stolpe sanoo.

– Emme olisi voineet tehdä sitä ilman häntä ja olen valtavan kiitollinen hänen panostuksestaan, hän sanoo.

Tony Kuusiniemi sanoo, että Peter Stolpe on oikea omistaja ja kiittää myös yhteistyöstä. He ovat ja pysyvät hyvinä ystävinä.

– Tony ei varmaankaan pääse täysin vapaaksi, Stolpe sanoo.

– Hän toimii jatkossakin kaikupohjana, halusi sitä tai ei, Stolpe sanoo.

Isot hankkeet käynnissä

Vaasan Insiderin tulot kasvoi kaksinkertaisesti viime vuonna – toista vuotta peräkkäin. Peter Stolpen mukaan yrityksessä pidetään edelleen kaasu pohjassa. Kasvun tahti on nopea ja katse suunnataan eteenpäin ja ylöspäin.

– Yhtiö tulee tekemään yhä isompia satsauksia ja saavuttamaan uskomattomia asioita alueen, ihmisten ja yritysten hyväksi, Stolpe sanoo.

Vaasa Insider pyörittää taloussivustoa www.vaasainsider.fi ja julkaisee fyysistä lehteä Botnia Insider.

LUE MYÖS:

Peter Stolpe: “Vaasa Insider dubblar intäkterna för andra året i rad – Ödmjukt TACK!”

Vastaa