Lääkärikeskus Nero toivottaa asiakkaat tervetulleiksi – Toimitilat Vaasan keskustassa vihittiin käyttöön juhlavin menoin

Hjallis Harkimo
Hjallis Harkimo.

Lääkärikeskus Nero on avannut ovensa Vaasassa. Uudet ja kunnostetut toimitilat otettiin käyttöön ja siunattiin upeassa avajaistilaisuudessa.

Lääkärikeskus Nerossa vietettiin hiljattain yrityksen ensimmäistä avoimien ovien päivää, joka samalla toimi lähtölaukauksena keskuksen toiminnalle. Päivä huipentui juhlalliseen avajaisgaalaan.

– Meidän tehtävämme on auttaa ihmisiä ja tämän uuden upean lääkärikeskuksen ansiosta se on mahdollista, kiteyttää Lääkärikeskus Neron toimitusjohtaja Katri Bergendahl-Hannuksela.

Hjallis leikkasi nauhan

Lääkäriaseman avajaisnauhaa leikkaamaan oli kutsuttu poliitikko ja liikemies Hjallis Harkimo. Harkimon mukaan on tärkeää, että sairastuttuaan ihmiset pääsevät nopeasti hoitoon. Se on tärkeää paitsi inhimillisistä syistä myös siksi, että nopealla hoitoon pääsyllä säästyy rahaa.

– Siksi minusta on erityisen hienoa, että saan olla täällä avaamassa uutta lääkäriasemaa, Harkimo iloitsee.

Nyt on oikea aika panostaa hoitoon

Hjallis Harkimo toteaa Suomen olevan kriittisessä tilassa. Valtion tehdessä vääränlaisia ratkaisuja ovat yksityiset aloitteet erityisen tervetulleita.

– Ihmiset ikääntyvät ja hoidon tarve lisääntyy, Harkimo pohtii.

– Se puolestaan tarkoittaa, että asiakkaita on yhä enemmän. Pitäisi avata lisää terveyskeskuksia, ei sulkea niitä, hän arvostelee.

Ihmiset ikääntyvät ja hoidon tarve lisääntyy.

Vaasa poikkeustapaus

Pieni pilke silmäkulmassa Harkimo jatkaa, että Vaasa tuntuu olevan ainoa paikka, jossa eletään noususuhdannetta.

– Siltä se ainakin kuulostaa jutellessani kollegani Joakim Strandin kanssa. Hänhän on jatkuvasti milloin missäkin avajaisissa, Harkimo sutkauttaa.

Strand ottaa kopin

Joakim Strand, Vasa
Joakim Strand.

Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand onkin sopivasti itse seuraavana puheenvuorossa. Hän ottaa Harkimon heitosta kopin ja toteaa, että näin tosiaan on – siitä ei ole montaakaan päivää, kun hän oli uuden kaupan avajaisissa Sundomissa.

– Vaasassa tapahtuu juuri nyt paljon, eikä vähiten teollisuudessa, Strand sanoo.

Hän jatkaa välittämällä paikallaolijoille kaupungin terveiset ja toivottamalla uuden lääkäriaseman lämpimästi tervetulleeksi.

Kiitos henkilöstölle

Katri Bergendahl-Hannuksela, lääkärikeskus Nero, Läkarcentral nero
Katri Bergendahl-Hannuksela.

Toimitusjohtaja Katri Bergendahl-Hannuksela nostaa esiin lääkärikeskuksen aktiiviset työntekijät, joiden ansiosta toiminta ylipäätään on mahdollista

– Te olette todellisia arjen sankareita. Ilman teitä tästä ei tulisi mitään, hän kiittelee.

Katri Bergendahl-Hannuksela kertoo, että uusi lääkärikeskus rakentuu Avoklinikka Nojan luomalle perustalle, joka tällä tavalla muuttaa muotoaan ja laajenee. Bergendahl-Hannuksela osoittaa kiitoksensa myös asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä uusille ja vanhoille osakkaille.

– Erityisen suuri kiitos kuuluu yhdelle uusista osakkaistamme. Mikael Fredmanin visioilla ja osaamisella on ollut ratkaiseva merkitys uuden lääkäriaseman synnyssä, toimitusjohtaja sanoo.

Mikael Fredman, lääkärikeskus nero
Mikael Fredman.

Lääkärikeskus Neron hallituksen puheenjohtajana toimiva Mikael Fredman vastaa kiittämällä puolestaan saamastaan luottamuksesta, tuesta ja mahdollisuudesta. Puheenvuoronsa päätteeksi hän johdattelee vieraat sujuvasti seuraavan ohjelmakohdan pariin.

– Tarvitsemme nyt kaiken mahdollisen siunauksen, Fredman sanoo.

Lääkärikeskus siunataan

Metropoliitta Elia
Metropoliitta Elia

Sekä evankelis-luterilaisen että ortodoksisen kirkon edustajat ovat paikalla siunatakseen lääkärikeskuksen toimitilat, jotka sijaitsevat osoitteessa Rauhankatu 17. Metropoliitta Elia siunaa keskuksen sekä kaikki paikallaolijat pyhällä vedellä ja messuamalla. Kokemuksen arvokkuutta täydentää kaunis kuorolaulu.

Kirkkoherra Mats Björklund Mustasaaren ruotsinkielisestä seurakunnasta jatkaa. Björklundin lähestymistapa on vähäeleisempi ja hän antaa tutun kertomuksen laupiaasta samarialaisesta puhua puolestaan.

Mats Björklund, krykoherde
Mats Björklund.

Yhteistyötä, laulua ja taikuutta

Markku Seuri, lääkärikeskus Nero
Markku Seuri.

Lääkärikeskus Neron työterveyspalvelujen vastaavana johtajana toimiva Markku Seuri päättää ohjelman muodollisen osuuden toteamalla, että maamme terveydenhoidolla on edessään suuria haasteita, ja että ongelmien ratkaisemiseksi julkisen ja yksityisen sektorin on toimittava yhä tiiviimmin yhdessä.

Lopuksi tilaisuuden juontaja Hippi Hovi luotsaa yleisön nauttimaan päivän viimeisistä, hieman kepeämmistä ohjelmanumeroista. The Voice of Finland -voittaja Susanna Erkinheimo lumoaa kuulijat laulullaan ja mentaalitaikuri Korkatti onnistuu kirvoittamaan yleisöltä haltioituneet naurut ja raikuvat suosionosoitukset.

Susanna Erkinheimo, voice of finland voittaja
Susanna Erkinheimo.
Mentaalitaikuri Korkatti
Mentaalitaikuri Korkatti.

Yhteystiedot sekä lisää tietoa Lääkärikeskus Neron tarjoamista palveluista löytyy yrityksen kotisivuilta osoitteesta laakarikeskusnero.fi.

 

 

LUE MYÖS:

Lääkärikeskus Nero aloittaa toiminnan helmikuussa – Idea lähti pk-yrittäjien sinnikkäistä toiveista

Vastaa