Hopsis intar Botniahallen – Skapar Finlands största hoppborgspark i sommar (tiivistelmä suomeksi)

Jan Lundberg Hopsis
Jan Lundberg på bild. Hopsis erbjuder sina aktiviteter och hoppborgar till olika evenemang, den här bilden togs nyligen i Strömsö.

Hopsis Botniahallissa 20.6.-12.8.2022

Pomppulinnoistaan tunnettu Hopsis pystyttää tänä kesänä Suomen suurimman pomppulinnamaan Mustasaaren Botniahalliin.

2-12 vuoden ikäisille suunnattu Hopsis leikkimaa on avoinna arkipäivisin 20.6.-12.8. klo 11-17 (suljettu juhannusaattona).

Sisäänpääsy: 15€/lapsi (päivälippu).

Puistossa voi järjestää myös lastenjuhlia, tykypäiviä ja polttareita.

Hopsis gör en storsatsning i Botniahallen. Aktivitetsparken som byggs upp i sommar torde vara landets största hoppborgspark.

Hopsis är ett Vasaföretag som hyr ut hoppborgar och erbjuder andra aktiviteter till evenemang runtom i Österbotten. Bolaget gör nu en egen satsning på ett mera permanent ställe och flyttar för sommaren in i Botniahallen.

– Närvaron i Botniahallen innebär att vi nu får möjlighet att satsa på nya aktiviteter, till exempel hoppborgar som har interaktiva spel inbyggda där man kan tävla mot varandra, säger Jan Lundberg, vd för Hopsis.

Öppet på vardagar

Hopsis aktivitetspark kommer att ha öppet i Botniahallen i Korsholm under alla vardagar, klockan 11-17, under tiden 20 juni – 12 augusti (undantaget midsommarafton).

– När vi fick reda på att Botniahallen kommer att ha öppet under sommaren tyckte vi att det skulle vara ett trevligt komplement om besökare som vill träna också kunde ta med sig barnen och ge dem möjlighet att tillbringa en aktiv dag i vårt lekland, säger Jan Lundberg.

Idén i sig är inte ny men har nu vidareutvecklats. Redan sommaren 2019, innan coronan, gjorde familjeföretaget Hopsis en sommarsatsning i Botniahallen.

Passar barn och barnkalas

Hopsis lekland riktar sig främst till barn i åldrarna 2-12 år. Genom ett brett utbud av aktiviteter hoppas företaget att det ska finnas någonting som passar alla.

Jan Lundberg lyfter fram att Hopsis i Botniahallen är ett bra ställe att ordna barnkalas på – oavsett väder.

– Hopsis lekland har personal på plats som bistår med hjälp och övervakar att reglerna följs, säger Lundberg.

För en femtiolapp går det även att hyra ett kabinett och hålla tårtkalas innan leken startar.

– Kalasgrupper ombeds boka tid innan och då kan vi även ordna kalas utanför normala öppethållningstider, säger Lundberg.

Vuxna trivs också

Jan Lundberg säger att Hopsis nya utbud av aktiviteter även lämpar sig för vuxna. För till exempel en svensexa eller en möhippa går det att ordna 5-kamp med olika grenar, som sumobrottning eller gladiatorduell.

– Vi riktar oss även till företag som ordnar familjedagar eller Tyky-dagar för sin personal, säger Jan Lundberg.

För just de här kundgrupperna löns det att ta kontakt med Hopsis och boka tid på förhand. För resten av kunderna, barn och barnfamiljerna är det bara att dyka upp, enligt drop-in-principen.

15 euro per barn

Inträdet är 15 euro per barn för en dagsbiljett till Hopsis aktivitetspark. Föräldrar går in gratis tillsammans med betalande barn. För de olika företagspaketen och barnkalasen går det att begära offerter.

Botniahallen kommer för övrigt även att ha öppet sin egen cafeteria under sommaren, där det går att ta en kaffekopp eller släcka törsten i samband med besöken.

Fortsätter med vanlig verksamhet

Hopsis fortsätter även under sommaren hyra ut hoppborgar och bidra med aktiviteter till andra evenemang. På torget i Vasa kommer Hopsis att ha en bungytrampolin även denna sommar.

Mera information och kontaktuppgifter till företaget hittas på deras webbplats: www.hopsis.fi.

LÄS OCKSÅ:

Pietu Purhonen: ”Kesätyöt luovat alueemme nuorille polun työelämään”

Vastaa