Vaasalainen kalakauppias: ”Rapuja on hyvin saatavilla, mutta kysyntä on vielä hiljaista.”

Elokuu on perinteistä rapujuhla-aikaa. Tummuvat, lämpimät illat ovat hyvä aika kokoontua ystävien kanssa nauttimaan herrojen herkuksikin kutsuttuja saksiniekkoja. Tämän kesän rapusaaliista on povattu jopa tavanomaista parempaa. Lämmin kevät ja kesä ovat luoneet rapujen kasvamiselle hyvät olosuhteet. Toki rapujen esiintyminen ja niiden saalistus vaihtelee eri puolilla maata. Ravustuskausi alkaa joka vuosi heinäkuun 21. päivänä ja jatkuu…

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Vaasa Insider on pohjalaisen päättäjän uutismedia. Tilaajana pääset käsiksi seudun yritysten tuoreimpiin talousuutisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilökuviin. Samalla tuet hyvin kirjoitettua paikallista talousjournalismia.

Olen jo tilaaja: kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

En ole tilaaja: Tilaa lukuoikeus tästä ja aloita 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi

Luo tili

Vastaa