Peter Stolpe: ”Seuraavalla askeleella Vaasa Insider tarvitsee sinua”

Peter Stolpe. Foto/kuva: Linus Lindholm

Hyvät ystävät ja kylän miehet. Tänä iltana olemme tulleet siihen pisteeseen, että on aika asettaa sivustolle maksumuuri.

Kyllä, luit aivan oikein: maksumuuri. Se sana on monessa mediassa tabu, mutta lienee parempi puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Emme tarjoa maksullisia ekstrasisältöjä, vaan kyseessä on ota tai jätä -tilanne. Joko olet mukana tai sitten et. Toivomme, että olisit.

Hyvän talousjournalismin tuottaminen maksaa ja sitä varten tarvitaan myös joku, joka päättää sisällön.

Me haluaisimme sinut päättämään siitä.

Emme tee Vaasa Insideria rikastuaksemme, siihen tässä ei ole mahdollisuutta. Sanoin itseni irti vakituisesta työpaikasta hyvässä lehtikonsernissa tehdäkseni tätä työtä.

Koko verkosto, joka on mukana tässä työssä, tienaisi varmasti enemmän tekemällä jotain muuta työtä, mutta uskomme kaikki saavamme enemmän aikaan tekemällä tätä yhdessä.

Me – minä mukaan lukien – palamme halusta nostaa esiin nuoria kykyjä, uusia ja vanhoja yrittäjiä sekä eri alojen asiantuntijoita. Kirjoitamme vanhojen kettujen kokemuksista, jotta nuoret voisivat oppia heidän virheistään ja menestyksistään.

Uskomme koulutuksen voimaan ja siihen, että koskaan ei voi olla täysin oppinut. Kannustamme seudun elinkeinoelämää ja tuomme luettavaksenne hyviä esimerkkejä siitä aina, kun saamme siihen mahdollisuuden.

Sain hyvän neuvon mieheltä, jota kunnioitan suuresti. Hän sanoi, että meidän pitäisi tuoda esiin, kuinka hyvin Pohjanmaan elinkeinoelämä on tähän mennessä löytänyt Vaasa Insiderin.

Hänen mukaansa meidän pitäisi esitellä positiivisia tilastojamme, jotka osoittavat, kuinka yksittäiset artikkelit saavat yli tuhat klikkausta.

Tuo kaikki on totta, mutta toisaalta emme tule koskaan yltämään kovin suuriin volyymeihin, koska haluamme olla paikallisia.

Me tavoitamme ja haluammekin tavoittaa pohjalaisia päättäjiä, asiantuntijoita, palkansaajia ja yrittäjiä.

Me haluamme tavoittaa sinut. Sillä on enemmän merkitystä kuin 40 000 klikkauksella.

Samanaikaisesti me investoimme Vaasa Insideriin ja haluamme jatkaa investoimista. Pelkästään sivuston kehittäminen on kohta maksanut 25 000 euroa.

Kaksi toimittajaa tekee täysipäiväisesti töitä Vaasa Insiderille. Tai oikeastaan enemmän kuin täysipäiväisesti, sillä mehän työskentelemme innoissamme melkein vuorokauden ympäri.

Sen lisäksi moni muu tekee hommia Insiderin eteen ilmaiseksi tai muuta pientä korvausta vastaan.

Ottaaksemme seuraavan askeleen eteenpäin tarvitsemme sinun tukeasi. Meillä on tonneittain ideoita ja projekteja, jotka tuovat pian lisäarvoa juuri sinulle.

Tiedän, ettei sisäänkirjautuminen ja salasanan käyttö ole aivan vaivatonta. Olen pahoillani siitä, että meillä ei tällä hetkellä ole parempaa teknistä ratkaisua.

9,90 euron kuukausimaksu tuskin on kompastuskivi, mutta Vaasa Insider ja minä pyydämme sinulta vähän aikaa ja kärsivällisyyttä. Olemme tehneet kirjautumisen mahdollisimman helpoksi, sivustolle pääsy vaatii vain muutaman klikkauksen.

Vaivan palkaksi lupaan, että tarjoamme sinulle inspiraatiota ja lisäarvoa. Pidämme sinut ajan tasalla, autamme sinua kehittymään urallasi sekä viemme yritystäsi tai organisaatiotasi eteenpäin.

Meillä itsellämme on koko ajan veitsi kurkulla, sillä jos emme täytä lupauksiamme, sinä voit sanoa tilauksesi irti koska tahansa. Jos päätät lopettaa tilauksesi, se päättyy meneillään olevan kuukauden lopussa.

Vaasa Insiderin aloittamisesta lähtien tähän päivään asti sivuston koko sisältö, sen sadat artikkelit, podcastit, työkalut ja vinkit ovat olleet kaikille ilmaisia.

Toivottavasti olet huomannut myös ensimmäisen tapahtumamme, jonka järjestämme torstaina – senkin aivan ilmaiseksi.

Kaikille niille, jotka tilaavat Vaasa Insiderin lähiviikkoina, lupaamme 14 lisäpäivää ilmaista lukuaikaa.

Tilaathan Vaasa Insiderin jo tänä iltana. Et tule katumaan päätöstäsi.

Vastaa