Peter Stolpe: ”Låt oss mötas på Wasa Future Festival”

Peter Stolpe

Skribenten är vd och chefredaktör för Vaasa Insider och Botnia Insider.

Vaasa Insiders kontor ligger i Wasa Innovation Center i Dragnäsbäck i Vasa. Mest rör vi oss ute på det österbottniska fältet men centret är ändå basen där vi träffas och många artiklar blir skrivna.

Det bästa med innovationscentret är att där rör sig mycket intressant folk, spontana möten föds och idéer korsbefruktas.

Allt detta sker året runt men brukar bli speciellt tydligt under en spännande vecka i augusti. I år ordnas Wasa Future Festival den 8-13 augusti.

Det organiserade programmet ser i år tuffare ut än någonsin. Dignitärer och tankeledare intar scenen och uppträdanden och demonstrationer utlovas.

Personligen ser jag ändå mest fram emot de möten som kommer att uppstå. Så gott som alla som vill utveckla regionen torde vara på plats och nya koncept och samarbeten kommer sannolikt att födas.

Vaasa Insiders experter är förstås också där i vimlet. Ser du mig där så ryck mig gärna i armen så kan också du och jag mötas.

Här hittar du hela veckans program.

LÄS OCKSÅ:

Wasa Future Festival nu större än någonsin – Arrangören lovar att alla som deltar skapar konkreta positiva resultat 2023

Vastaa