Du hinner med ännu – Sista chansen för Energikick 2020 i Vasa

Peter Höckert.

Sista utropet – Peter Höckerts Energikick 2020 lockar fullt hus i Vasa – Du är välkommen!

En lite annorlunda skolning ordnas snart i Vasa. 31 deltagare är redan anmälda till Energikick 2020.  Efterfrågan har överträffat förväntningarna och arrangören har redan flyttat skolningen till en större lokal på Wasa Innovation Center för att inte behöva säga nej till folk.

En givande förmiddag utlovas och du ryms med.

Nej, vi tar tillbaka det där direkt.

Du ryms inte bara med, vi behöver dig med.

Välkommen!

Vi ordnar skolningen men tar varningarna om coronaviruset på allvar. Vi skippar därför handslagningar och ser till att det på centret finns handsprit tillgängligt. Gruppen som träffas är också i storleksklassen av en skolklass, en gruppstorlek som dagligen träffas överallt i staden. I till exempel Sverige begränsar Folkhälsoinstitutet möten till max 500 personer.

BAKGRUND Attityd är en inställning till oss själva. Har vi en negativ inställning smittar den snabbt av sig till andra. • Har vi en positiv inställning till oss själva och vår kapacitet smittar den snabbt av sig till andra och kan även stärka andra människor. • Vi kan bestämma över vår attityd samt ändra den om det behövs. Vi behöver inse varför en attitydsutveckling behövs, känna mening och vilja samt få redskap för att vidareutveckla god attityd. • Rätt attityd skapar kreativitet, självkänsla, självförtroende, god kommunikation, köpbeteenden, bekräftelser, trygghet och stressreducering. I slutändan saker som direkt syns i företagens och organisationernas resultat.

DET HÄR LÄR DU DIG PÅ 3,5 TIMMAR Vad du och ert företag/organisation kan vinna på ”rätt” attityd. • Hur vi medvetet kan träna oss till att ändra vårt tänk, vårt beteende och skapa god attityd och god mental inställning. Helt enkelt bli mera proaktiva.

FÖR VEM Medarbetare och ledning i företag och organisationer som vill utvecklas och prestera ännu bättre.

NÄR 19 mars, klockan 8.30-12.00

PRIS 179 euro per deltagare. Kaffe och smörgås ingår i priset. Moms tillkommer.

AV VEM Peter Höckert drar tillfället. Han är grymt inspirerande, en etablerad ledar- och affärscoach. Vaasa Insider står som arrangör för tillfället och flyger hit Höckert som till vardags driver företaget Penica i Kungsbacka, nära Göteborg.

PLATS Wasa Innovationcenter, Gerbyvägen 16, Vasa

FRÅGOR OCH ANMÄLNINGAR till info@vaasainsider.fi

Vastaa