Kolumn: ”Grönsaker i framtiden – vad och hur vill vi äta”

Heidi Barman-Geust, Peter Björk, Henrik Virtanen

Skribenterna Heidi Barman-Geust (Novia), Peter Björk (Hanken) och Henrik Virtanen (Novia) skriver om samarbetsprojektet Framtidens grönsaker.

”Projektet syftar till att kundorienterat utveckla den österbottniska växthusproduktionen enligt konsumenternas framtida behov. För att uppnå detta syfte har arbetet i projektet startat med att utreda framtida mat- och grönsakstrender samt undersöka konsumenternas preferenser och behov.”

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Vaasa Insider on pohjalaisen päättäjän uutismedia. Tilaajana pääset käsiksi seudun yritysten tuoreimpiin talousuutisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilökuviin. Samalla tuet hyvin kirjoitettua paikallista talousjournalismia.

Olen jo tilaaja: kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

En ole tilaaja: Tilaa lukuoikeus tästä ja aloita 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi

Luo tili

Vastaa