Fiskdiskens hybridkoncept med kombinerad butik och restaurang fungerar i pandemin – virtuella julfester årets trend

Pandemin har tvingat de flesta restaurangägare att utveckla sina koncept. Vid fiskdisken i Vasa är serveringen stängd, men bakom butiksdisken är det business as usual med företagens julmiddagar och personalgåvor att koordinera. I år är julfesten virtuell och julkassen extra välfylld.

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Vaasa Insider on pohjalaisen päättäjän uutismedia. Tilaajana pääset käsiksi seudun yritysten tuoreimpiin talousuutisiin ja mielenkiintoisimpiin henkilökuviin. Samalla tuet hyvin kirjoitettua paikallista talousjournalismia.

Olen jo tilaaja: kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi

En ole tilaaja: Tilaa lukuoikeus tästä ja aloita 14 päivän ilmainen tutustumisjaksosi

Luo tili

Vastaa