Esa Siltaloppi avasi uuden studion Kirkkopuistikolle – ”Tämä on minulle elämäntapa”

Sami Peltoniemi, Esa Siltaloppi ja Camilla Andersson.

Video- ja valokuvaaja Esa Siltaloppi avasi Kirkkopuistikolle kolmen kuvaajan studion. Jatkossa studiolta saa niin video- ja valokuvatuotannon kuin esimerkiksi taulujen kehystyspalvelunkin.

– Yhdessä pystymme tarjoamaan erilaisia palveluja hyvin laajasti. Olemme kaikki erikoistuneet hieman erilaisiin asioihin. Itse en ole esimerkiksi ottanut perhekuvia, mutta nyt se on muiden kuvaajien kautta mahdollista. Lisäksi meille tulee kehystyspalvelu, joka mielestäni puuttuu Vaasasta, Siltaloppi kertoo.

Siltaloppi iloitsee studion sijainnista. Hän uskoo, että jatkossa asiakkaiden on entistä helpompi vain piipahtaa käymään ohikulkumatkalla.

– Kutsun tätä kohtaa Kirkkopuistikosta boheemikujaksi. Tässä on hienoja taideliikkeitä ja studiomme tukee taiteellisuutta. Meillä on järjettömän paljon kokemusta, ja toteutamme sen, mitä asiakas toivoo.

Yhdessä pystymme tarjoamaan erilaisia palveluja hyvin laajasti

Taide tulee olemaan jatkossa myös Siltalopille itselleen entistä suuremmassa roolissa. Yrityspuolen video- ja valokuvatuotannon lisäksi hän aikoo panostaa aiempaa enemmän art by Esa Siltaloppi -taidetauluihin. Tauluja myydään niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Siltaloppi kertoo, että esimerkiksi Kotijoukkue tilasi juuri toimistolleen valokuvatauluja.

Siltalopin lisäksi studiolla työskentelevät valokuvaajat Camilla Andersson ja Sami Peltoniemi. Jokainen kuvaaja toimii itsenäisenä yrittäjänä.

Juuri yrittäjyys on Siltalopille erityisen tärkeää.

– En vain pysty lopettamaan sitä. Olen koettanut jäädä varhaiseläkkeelle seitsemän vuotta, mutta se ei ole onnistunut, hän nauraa.

Lue lisää:

Esa Siltaloppi Media ja Seger Marketing yhteistyöhön – Markkinointitoimisto muutti kuvausstudioon

 

Vastaa