Taksi Vaasa aloittaa yhteistyön valtakunnallisen 02 Taksin kanssa

Taksi Vaasan voit tilata 02 Taksi -palvelusta.

Vaasan ja Mustasaaren alueella toimiva Taksi Vaasa on solminut yhteistyösopimuksen kotimaisen 02 Taksi -tilaus- ja vertailupalvelun kanssa. Tämä tuo joitakin muutoksia taksin tilaamiseen Vaasassa.

Taksi Vaasan taksitilauksia voi tästä lähtien tehdä 02 Taksi -sovelluksella tai soittamalla valtakunnalliseen palvelunumeroon 020230. Myös Taksi Vaasan omat numerot toimivat, mutta Valopilkku-sovellus ei enää ole käytössä.

Taksi Vaasan ja Valopilkku-sovelluksen yhteistyö loppui huhtikuun lopussa. Taksi Vaasalle on kuitenkin tärkeää olla mukana valtakunnallisessa taksintilauspalvelussa, joksi valikoitui 02 Taksi.

– Asiakkaamme, jotka haluavat tilata taksin sovelluksen avulla, löytävät meidät tästä lähtien 02 Taksi -sovelluksesta. Sama sovellus toimii taksin tilaamiseen myös muualla Suomessa, sanoo Taksi Vaasan toimitusjohtaja Raimo Roine.

Kätevä tilaus, kattava verkosto

02 Taksi toimii tällä hetkellä jo koko maassa ja noin 2/3 Suomen takseista eli yhteensä 46 taksiyhtiötä kuuluu palvelun piiriin.

Taksin tilaaminen mobiilisovelluksella on helppoa.

– Taksi Vaasan lisäksi tällä alueella Niemibusin taksit sekä SnapCab- tai Taksari-välityspalveluun kuuluvia takseja on tilattavissa 02 Taksi -palvelun avulla, kertoo 02 Taksin operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

02 Taksi -sovelluksella tai puhelimitse autoa tilattaessa asiakas saa heti tiedon, millaisia vaihtoehtoja on tarjolla, kuinka nopeasti auto on paikalla ja mitä suunniteltu matka maksaa. Autoista on mahdollista valita joko vähäpäästöinen, premium- tai tila-auto. Sovellukseen on myös lisätty asiakasarviot, joita voi antaa ja myös käyttää tilauspäätöksen tukena.

– Meille on tärkeää olla mukana asiakkaiden suosimissa palveluissa ja kasvattaa kyytien määrää omille kuljettajillemme, toteaa Raimo Roine.

Helpotusta taksien tarvitsijoille

Elokuussa 2018 aloittaneen 02 Taksin viimeiset pari vuotta ovat olleet vahvaa palvelujen kasvun aikaa. 02 Taksin tavoitteena on ollut kasvattaa koko maan kattava taksien verkosto sekä kehittää suomalaista taksipalvelukulttuuria yhteistyössä taksiyhtiöiden kanssa.

– Nyt kauttamme voi tilata taksin käytännössä koko Suomessa. Me helpotamme taksia tarvitsevan ihmisen elämää, sillä yhden sovelluksen tai puhelinnumeron avulla hän voi tilata taksin missä päin Suomea tahansa, Petteri Niemi sanoo.

Kauttamme voi tilata taksin käytännössä koko Suomessa.

02 Taksi on avoin palvelu, joka poistaa taksilakiuudistuksen mukanaan tuomia haasteita ja pyrkii palauttamaan suomalaisten luottamuksen taksilla matkustamiseen. 02 Taksien verkostossa on mukana suomalaisia, jo pidempään toimineita ja luotettavia taksiyhtiöitä.

Petteri Niemi iloitsee Taksi Vaasan mukaantulosta 02 Taksi -palveluun.

– Tämän yhteistyön myötä 02 Taksin kattavuus Vaasan ja Mustasaaren alueella paranee merkittävästi.

 

LUE MYÖS:

Vaasa hakee hiilineutraalia liikennettä – vähähiilisyys näkyy myös valtion ekosysteemisopimuksessa

Vastaa