Vasaföretaget Buma-Team får nya ägare – Blir en del av Realia Isännöinti

Janne Ala.

Finlands största företag i disponentbranschen har köpt Buma-Team. ”Vi vill kunna utveckla disponentaffärsverksamheten även i fortsättningen och sammanslagningen med Realia Isännointi möjliggör det, säger Janne Ala, vd för Buma-Team.

Realia Isännöinti växer nu kraftigt i Kust-Österbotten. Disponentföretaget har köpt Vasaföretaget Buma-Team, som fungerar som disponenter för cirka 200 objekt.

– Buma-Team har nått en stark marknadsposition i Kust-Österbotten, vi är kända för lokal och välfungerande service, säger Buma-Teams vd Janne Ala.

– Sammanslagningen ger muskler för att kunna fortsätta utveckla servicen och satsa vidare på disponentverksamheten på området, säger han.

Sammanslagningen ger muskler.

Buma-Teams nuvarande personal fortsätter på sina jobb. I framtiden får de också tillgång till hela den nationella expertisen och nätverket som Realia byggt upp.

”Win-win”

Veli Huotari, affärsverksamhetsdirektör på Realia Isännöinti, säger att det är glädjande att få samarbeta med Buma-Teams kunniga personal.

– Jag är också glad över att vår strategi att växa även i Österbotten fortsätter, säger Huotari.

Vd:n Janne Ala fortsätter också inom företaget, hans roll blir att leda Vasakontoret.

Företagsaffären har ingen direkt inverkan på Buma-Teams pågående kundavtal, Buma-Team fortsätter även efter affären som ett enskilt bolag.

Realia Isännöinti är en del av Realia Group, som är bland de största fastighetslednings- och fastighetsförmedlingskoncernerna i hela Norden.

LÄS OCKSÅ:

Taloyhtiön hallitustyöskentelyyn kuluu keskimäärin neljä tuntia kuukaudessa

Lämna ett svar