Kolumn: ”Grönsaker i framtiden – vad och hur vill vi äta”

Skribenterna Heidi Barman-Geust (Novia), Peter Björk (Hanken) och Henrik Virtanen (Novia) skriver om samarbetsprojektet Framtidens grönsaker.
”Projektet syftar till att kundorienterat utveckla den österbottniska växthusproduktionen enligt konsumenternas framtida behov. För att uppnå detta syfte har arbetet i projektet startat med att utreda framtida mat- och grönsakstrender samt undersöka konsumenternas preferenser och behov.”
Den här artikeln är bara för prenumeranter.
Vaasa Insider är de österbottniska beslutsfattarnas nyhetsmedia. Som prenumerant får du tillgång till regionens företags färskaste ekonominyheter och intressanta personporträtt. På samma gång stöder du välskriven lokal ekonomijournalistik.
Jag är redan prenumerant: Logga in med din e-postadress och lösenord.
Jag är inte prenumerant: Beställ läsrätt här och påbörja en 14 dagars gratis prövotid.
Skapa konto